Vállalkozása MOST finanszírozáshoz juthat!

Szeretné, ha vállalkozása könnyen és egyszerűen finanszírozáshoz jutna? Kiábrándult a Növekedési Hitelprogramból? Végigjárta az összes bankot, eredménytelenül? Mutatjuk a megoldást!

Most nem egy banki hitelt ajánlunk a figyelmébe, hanem egy sokkal kedvezőbb európai uniós visszatérítendő támogatást!

Millennium_67257948._760x280

Miről is van szó?

Hiszi vagy nem, ebben a forrásszűke környezetben egy vissza nem térő lehetőséget kínálunk vállalkozása számára! Az egyik finanszírozó partnerünk ugyanis szívesen nyújtana finanszírozást meglévő vagy akár induló vállalkozásoknak is. Partnerünk természetesen bennünket kért fel az ebben való közreműködésre.

Már mondjuk is!

A tét maximum 50,000,000,- forint, maximum 10 éves futamidőre.

Ráadásul sokkal kedvezőbb kamattal, mint egy piaci alapú banki hitel. Na persze nem a Növekedési Hitelprogramnál, de Ön kapott olyan hitelt?

Nem? Akkor mondjuk tovább, figyeljen!

Tehát a kamat maximum 5,75%, amely teljes futamidő alatt FIX! Egyéb költség nincs!

Mit jelent ez a számokban?

Milliónként 11,085 forint / hó. Vagyis például 10 évre, 10,000,000,- forinthoz juthat hozzá havi 111,850 forintért.

Na jó, de mire lehet ezt felhasználni?

Szinte mindenre! Vehet belőle ingatlant (akár lakóingatlant is), felújíthat, bővíthet, építhet. Vásárolhat eszközt, gépet, berendezést, számítógépet, hardvert, szoftvert, vagy akár forgóeszközre is fordíthatja az összeg egy részét!
Mondtuk, hogy szinte mindenre! Egyetlenegy megkötés van, mégpedig az, hogy a hitelcélt Budapest és Pest megyén kívül kell megvalósítani. De hát van élet Budapest és Pest megyén kívül is….

Mi szükséges hozzá?

Először is gondolja ki, mire költené ezt a visszatérítendő támogatást! Már meg is van? Akkor rátérünk a többire. Kell hozzá önerő, de abból se sok. Mindössze minimum 10, de maximum 20%, az ÁFA összegén felül. (Az ugyanis nem finanszírozható a támogatásból).

Vállalkozása legalább legyen a cégbíróságnál bejegyezve, ne legyen semmilyen adótartozása, önkormányzatnál se!

Rendelkezzen megfelelő ingatlanfedezettel, amely  lehet akár a megvásárolandó ingatlan is, ha még a mostani nyomott ingatlanárakon vásárolna.

Ráadásul most utólag visszatérítjük az értékbecslés, valamint az 50,000,- forint összegű szerződéskötés díját is! Ha pedig a futamidő alatt visszafizetné részben vagy egészben a felvett támogatást, akkor azt díjmentesen megteheti!

Hogy tetszik?

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap segítségével és máris a tettek mezejére lépünk! A forrás korlátozott mértékben elérhető, ezért siessen, hogy  igényét rögzíthessük!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!

Kérje visszahívásunkat, hogy telefonon keresztül kollégánkkal egyeztethessen a részletekről!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!