Jogi szolgáltatások

2014 március 03

A vállalkozások mindennapi működéséhez elengedhetetlen az állandó jogi hátteret nyújtó ügyvédi kapcsolat megléte, amellyel megteremthetővé válik a vállalkozások életében felmerülő jogi kérdések biztos és hatékony kezelésének módja.

Jogi szolgáltatások

 A vállalkozások legtöbbje ugyanakkor nem rendelkezik stabil, állandó ügyvédi kapcsolattal, jellemzően több ügyvéd vagy ügyvédi irodán keresztül bonyolítják le azokat a konkrét ügyeket, amelyek éppen aktuálisan felmerülnek a cég életében.

Jogi szolgáltatásunk a stabil, állandó jogi háttér megteremtését és biztosítását kínálja a vállalkozások számára.

Segítséget nyújtunk a vállalkozások működésének bármely szakaszában, az alapítástól kezdve a mindennapi működés során felmerülő jogi kérdésekben. Szolgáltatásaink között szerepel a vonatkozó jogszabályi, törvényi rendelkezéseknek való megfelelés vizsgálata is.

Jogi kockázatok minimalizálása

A gazdálkodó szervezetek tevékenységük során számtalan kockázattal kerülnek szembe, amelyek nagyban függnek az adott iparág sajátosságaitól, amelyben működnek. Az ilyen kockázatokat nehéz számszerűsíteni, nagy részüket előre látni nem is mindig lehet, azonban hatásuk csökkentésére fel lehet készülni. 

A működési kockázat egyik eleme a jogi kockázat, amely alatt valamilyen jogi hiba vagy mulasztás következtében az adott vállalkozást kár vagy veszteség éri.

A jogi hiba adódhat a vállalkozás működéséből, amelynek következtében megbírságolják, kártérítésre kötelezik – ennek hatása mérsékelhető biztosítás kötésével – vagy egyéb szankciót érvényesítenek vele szemben.

A jogi kockázat minden üzleti vállalkozás életében szükségszerűen jelentkezik, a folyamatosan változó jogszabályi környezet pedig megköveteli a rendszeres felülvizsgálatot. A lényeg tehát az, hogy a jogi kockázatok minél nagyobb hányada ismert legyen, ezáltal fel lehessen rájuk készülni és minimalizálni hatásukat. 

Kérje vállalkozása jogi kockázatának vizsgálatát, hogy elkerülje az azokból következő veszteségeket! 

Szerződések készítése, szerződéses állományok felülvizsgálata

A nem megfelelő alapossággal, gondossággal elkészített – rosszabb esetben az internetről, vagy házon belül készített – szerződések alkalmazása jelentős anyagi veszteségeket szülhetnek, mivel azok a legkevésbé védik a vállalkozás érdekeit egy esetlegesen felmerülő jogi probléma esetén.

Előzze meg az egy-egy félmondatok hiányából fakadó jogi és anyagi kockázatokat Kérje szerződéseinek felülvizsgálatát vagy elkészítését! 

Változó jogi környezetnek való megfelelés

A folyamatosan változó jogi szabályozási környezet lekövetése és az azokhoz való igazodás minden vállalkozás számára kihívásokkal teli. A bonyolult, nehezen érthető és állandóan változó jogszabályi környezet még a sok jogkövető vállalkozások számára is nehézséget okoz. Szakmai segítség nélkül az ezzel járó kockázatok kiküszöbölése szinte lehetetlen feladat. 

Tudja vállalkozását biztonságban, forduljon hozzánk bizalommal! 

Jogi szolgáltatásaink között megtalálható:

  • Cégalapítás, cégmódosítás,
  • Adásvételek, szerződések készítése,
  • Meglévő szerződéses állományok felülvizsgálata, módosítása,
  • A vállalkozásokat érintő aktuális jogszabályi változásokra vonatkozó jogszabálykövetés,
  • Az üzleti partnereivel szemben fennálló követelések jogi úton történő behajtására vonatkozó jogi lépések kihasználása,
  • A vállalkozás életében felmerülő bármely jogi probléma gyors megoldására vonatkozó javaslatok, útmutatók nyújtása.

Lépjen velünk kapcsolatba és teremtse meg vállalkozása biztonságos jogi hátterét! Kérjen ajánlatot!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!