Szolgáltatásaink

2014 március 26

Nem csak megírjuk pályázatát, hanem teljes körű szolgáltatást nyújtunk, hogy a papíron létező projektje meg is valósuljon. Kérje konzultációnkat, tudja meg hogyan lehet sikeres a Széchenyi 2020 pályázatain!

finanszirozas

Szolgáltatásink:

 

millennium-icons-1DÍJMENTES PÁLYÁZATFIGYELÉS

Pályázatfigyelés szolgáltatásunkon keresztül a vállalkozása számára releváns pályázati kiírásokról időben értesítést kaphat. Iratkozzon fel hírlevelünkre még most, hogy elküldhessük az aktuális és a megjelenésre váró pályázati kiírásokat! Kérem a díjmentes pályázatfigyelést!

 

millennium-icons-2PÁLYÁZATI ELŐMINŐSÍTÉS 

A pályázatokon való indulásnak általános feltételei vannak, amelyek vizsgálni szükséges. Díjmentes pályázati előminősítés szolgáltatásunk segítségével egyszerűen és rövid idő alatt megtudhatja, hogy vállalkozása indulhat-e, és ha igen, akkor milyen eséllyel egy adott pályázaton. Kérem a díjmentes pályázati előminősítést!

millennium-icons-4PROJEKTGENERÁLÁS

A sikeres pályázat egyik alapfeltétele a jól átgondolt és a szakmailag megfelelően összeállított projekt.

A projektgenerálás a pályázni kívánó vállalkozás megismerését, a fejlesztési elképzelések és ötletek összegzését, majd a megvalósíthatóság pénzügyi, fizikai feltételeinek vizsgálatát foglalja magában. A folyamat során kerülnek azonosításra az ötletek és célok, amelyek projektjavaslattá, majd életképes projektekké generálódnak.

A megismert fejlesztési elképzelések alapján ismertetjük azokat a pályázatokat, amelyek aktuálisan elérhetőek vagy hamarosan meg fognak jelenni. A vállalkozás előminősítését (feltételek, kötelezettségek, megfelelések) követően – kiválasztásra kerül a megvalósítani kívánt projekthez a megfelelő pályázati konstrukció.

Kiemelten fontos vizsgálni, hogy a vállalkozás méretéhez képest a tervezett fejlesztés, beruházás mekkora léptékű. Egy túlságosan nagy beruházás működtetése és fenntartása – támogatással vagy anélkül – akkora terhet róhat a vállalkozásra, amely többet árthat, mint használhat. Kérem a díjmentes konzultációt! 

 

millennium-icons-6TŐKE ÉS HITELBEVONÁS

A beruházás pénzügyi oldalról való megvalósíthatóságának vizsgálata során megállapításra kerülhet a finanszírozás bevonásának szükségessége. Ez esetben Finanszírozás üzletágunk kollégáival együttműködve kerül kialakításra a projekt pénzügyi forrásának biztosítása a szóba jöhető finanszírozási konstrukciókon keresztül. Finanszírozás üzletágunkról ide kattintva olvashat.

 

millennium-icons-3PÁLYÁZATÍRÁS

Ha már adott a jó projekt és a megvalósításához szükséges pályázati kiírás, akkor azt már „csak meg kell írni.” Mindez természetesen nem ilyen egyszerű.

A pályázat egy konkrét projekt megvalósításához igényelhető pénzügyi támogatást jelent, amelyet a pályázat kiírója által meghatározott tartalmi és formai követelményeknek megfelelően kell elkészíteni és benyújtani.

Egy pályázati dokumentáció elkészítése minimálisan az alábbiakat kívánja meg:

 • vonatkozó törvények, jogszabályok ismerete,
 • gazdasági, pénzügyi, számviteli ismeretek,
 • általános szakmai ismeretek,
 • a konkrét pályázati kiírás részletes, mindenre kiterjedő ismerete,
 • eljárásrend ismerete.

A sikerességhez szükséges legfontosabb összetevőt  azonban gyakorlati tapasztalatunk adja, amely ügyfeleink számára nem számszerűsíthető előnyt jelent pályázat elkészítése és annak lebonyolítása során.

Mindemellett fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő minőségű pályázati dokumentáció elkészítése a pályázó vállalkozás aktív együttműködését is megköveteli, hiszen a szükséges adatokat, dokumentációkat időben rendelkezésre kell bocsátani ahhoz, hogy azok megfelelően feldolgozásra kerülhessenek.

Tehát a pályázatírás – bár kétségkívül eltérő arányban – de minden esetben közös munkát igényel. Ezen felül a pályázati kiírást a pályázó vállalkozásnak is részletesen meg kell ismernie, hiszen a feltételek, kötelező vállalások és a pályázat különböző szakaszaira vonatkozó teendők végigkísérik a pályázat életútját. Pályázni szeretnék! 

 

millennium-icons-5PROJEKTMENEDZSMENT

Ha a projektünk támogatásban részesült, az mondhatni még „csak fél siker”. Ugyanis a projekt megvalósítása – ezáltal a munkának egy jelentős része – még csak most veszi kezdetét.

Projektmenedzsment szolgáltatásunk a pályázati támogatás elnyerését követő munkafolyamatokra terjed ki, úgy, mint:

 • Támogatói szerződés megkötésében való szakértő támogatás,
 • Projekt megvalósítása és annak leigazolása,
 • Projekt előrehaladási jelentések készítése
 • Záró beszámoló elkészítése
 • Kifizetési kérelem dokumentációk összeállítása,
 • Projekt fenntartási időszakára vonatkozó jelentések elkészítése,
 • Szakmai felügyelet a projekt zárási időpontjáig.

Elnyert támogatással rendelkezik és nincs aki ellássa a projektmenedzsment feladatokat?

“Egy pályázaton nem elegendő nyerni. A támogatást le kell tudni hívni, a projektet meg kell tudni valósítani, a létrejött beruházást, fejlesztést pedig hosszútávon kell tudni  működtetni.”

 

 

Igényelje szolgáltatásainkat, lépjen velünk kapcsolatba!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!

Kérje visszahívásunkat, hogy telefonon keresztül kollégánkkal egyeztethessen a részletekről!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!