A sikeres vállalkozás alapja a minőségi háttér

2014 március 26

Szeretne egy felkészült, profi csapatot, amely vállalkozása sikeréért dolgozik? A vállalkozások sikerességét leginkább hátráltató tényezőket 4 pontban foglaltuk össze, amelyekre megoldásként alakítottuk ki szolgáltatásaink körét.

1, Tervezés és stratégia hiánya. Tudja, hogy merre tart?

utkereses-727x267
A Kkv vállalkozások fejlődését, növekedési lehetőségeit nagyban gátolja, hogy vállalatvezetési gyakorlatuk szinte teljes mértékben nélkülözi a stratégiai tervezést, valamint a közép- hosszú távú gondolkozást.
10-ből 7 vállalkozás nem éri meg az első születésnapját!

Ha egy vállalkozás erőforrásait csak a piacon maradásra és a túlélésre fordítja, akkor a vállalkozás jövőjét és fennmaradását érintő kérdésekre, azok előkészítésére nem jut elegendő idő. Mindez bizonytalanságot eredményez, vagyis a vállalkozás közép- és hosszútávon kiszolgáltatottá válik.

Ezért a Kkv vállalkozások számára kiemelten fontos, hogy piaci pozícióik és versenyképességük hosszú távon való megtartásához a stratégiai szemléletű, vállalkozói megközelítésű gondolkozás elsajátítására törekedjenek.

Elsődlegesen a versenyelőnyt biztosító erősségek folyamatos fejlesztésére, a megélhetést biztosító piaci résre kell koncentrálniuk az állandó alkalmazkodás és megújulás képessége mellett.

Megtervezzük vállalkozása jövőjét, hogy az üzletet biztos alapokra építhesse!

Üzleti tanácsadás szolgáltatásunk a fentiek kialakítását és megteremtését nyújtja a “Honnan?”,  “Hová?” és “Hogyan?” kérdéseket a fókuszba helyezve.

2, Forráshiány és alul-tőkésítettség.

malacpersely-727x267

A hazai Kkv vállalkozások jellemzően alul-tőkésítettek és forráshiányosak, amelyek gátolják a biztos és kiegyensúlyozott üzletmenetet, valamint a növekedési esélyeket.
Az Ön vállalkozásával is előfordult már?

Egy vállalkozás életében könnyen nehéz helyzetet teremthet egy vevőpartner nem időben történő teljesítése, a fejlesztések és beruházások megvalósítása kedvező finanszírozás és / vagy pályázati forrás bevonása nélkül, önerőből a legritkább esetben kivitelezhetőek.

Segítségünkkel hozzájuthat a szükséges finanszírozásokhoz és pályázati támogatásokhoz, valamint jogos követeléseihez.

Finanszírozás, valamint pályázat és projektmenedzsment szolgáltatásaink segítségével pontos képet kaphat vállalkozása forrásbevonási lehetőségeiről, továbbá kintlévőségkezelés szolgáltatásunk révén hozzájuthat jogos követelésihez, illetve segítünk azok megelőzésében is.

3, Szakmai kapcsolatok hiánya. Avagy tényleg Önnek kell mindent megoldania?

Iroda_szakmai kapcsolatok-727x267

A Kkv vállalkozások számára a legtöbb esetben nem gazdaságos egy ügyvéd, pályázatíró, pénzügyi szakember munkavállalóként történő alkalmazása. Ezért ezeket a szakembereket külsős partnereken keresztül kell biztosítaniuk a maguk számára.
Az Ön vállalkozása megengedheti?

A külsős, szakmai partnerek kiválasztása felelős döntés, hiszen egy rosszul megválasztott külsős partner jelentős anyagi károkat is okozhat. Megbízható és hozzáértő szakmai háttér hiányában bármelyik vállalkozás kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet és idővel kerül is.

Velünk könnyebb! Tegyen próbára minket!

Szolgáltatásainkon keresztül azt a menedzsment típusú, szakmai hátteret kínáljuk a kkv vállalkozások számára, amelyre biztonsággal támaszkodhatnak. 

4, Tájékozatlanság. Nemcsak az idő, az információ is pénz.

People at the conference
Tapasztalataink szerint a vállalkozások vezetőinek idejét jelentős mértékben a napi üzletmenet, valamint az ahhoz kapcsolódó ügyek intézése teszi ki.
Mindig, mindenről időben értesülni?

A vállalkozások vezető, a vállalkozást érintő kedvező lehetőségekről, kötelező érvényű módosításokról, kötelezettségekről nem minden esetben, illetve gyakran nem időben és nem teljes körűen értesülnek Mindennek a következménye  egy kedvező lehetőség elszalasztása, rosszabb esetben pedig egy nagyobb összegű bírság is lehet, vagy egyéb korlátozó szankció,  amelyek végső soron a vállalkozás versenyképességére hatnak negatívan.

Összegyűjtjük azokat a híreket, amelyekről valóban tudnia kell!

Hírleveleink által folyamatosan és időben értesülhet a legfontosabb kérdésekről, az új lehetőségekről, tudnivalókról és információkról, hogy vállalkozásából a legtöbbet hozhassa ki.

Szolgáltatásaink

  1. Finanszírozás,
  2. Pályázat és projektmenedzsment,
  3. Biztosítás,
  4. Kintlévőségkezelés,
  5. Jogi szolgáltatás,
  6. Üzleti tanácsadás,

Kérje személyes, kötelezettségektől mentes konzultációnkat, tudjon meg rólunk többet!

Valamely szolgáltatásunk iránt érdeklődik? Lépjen velünk kapcsolatba!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!

 

Kérjen visszahívást, hogy telefonon keresztül kollégánkkal egyeztethessen a részletekről!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!