Idén 830 Mrd forint áll rendelkezésre 70 pályázat keretében a Kkv-k számára!

Idén, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Program keretében 830 Mrd forint áll rendelkezésre 70 pályázat keretében.

Egyre több konkrétumot lehet megtudni az idén megjelenő pályázatokkal kapcsolatban. Amint az alábbi összefoglalásból is kiderül, a pénzcsapok megnyílásával jelentős mennyiségű pályázati lehetőség válik elérhető a Kkv vállalkozások számára. Ezért is érdemes már most megkezdeni a tervezett beruházások, fejlesztések előkészítését, hiszen aki későn kap észbe, könnyen lemaradhat a versenyben és így jelentős összegű támogatásoktól eshet el. A közel másfél éve tartó pályázati forrás nélküli időszakot követően minden bizonnyal felgyorsulnak az események.

Az alábbi prioritásokra lehet majd pályázni:

  • A GINOP 1. prioritása a Kkv-k VERSENYKÉPESSÉGÉT kívánja növelni. Ebben az évben az NGM mintegy 12 pályázati felhívást fog meghirdetni, összesen csaknem 145 milliárd forint keretösszegben.
  • A 2. prioritás területe a KUTATÁS-FEJLESZTÉS támogatása. Az idén csaknem 210 milliárd forint értékben 13 pályázati felhívást hirdet meg a tárca.
  • Az INFOKOMMUNIKÁCIÓS fejlesztés a GINOP 3. tengelye, amelyek a 2014-2020-as időszakban kiemelt területként jelennek meg. Itt 13, csaknem 95 milliárd forint keretösszegű pályázati felhívás célozza majd alapvetően a Kkv-szektort.
  • ENERGIA témakör a 4. prioritás. Az idei év során várhatóan három felhívás 18 milliárd forint értékben ad lehetőséget kizárólag Kkv-knak az ország energiafüggőségének mérséklésére.
  • A GINOP 5. prioritásaként jelenik meg a teljes FOGLALKOZTATÁS. Idén várhatóan hét pályázati felhívás jelenik meg 130 milliárd forint keretösszegben.
  • Négy pályázati felhívást meghirdetését tervezi a szaktárca 44 milliárd forint értékben a 6. prioritás, azaz az OKTATÁS témakörben.
  • 7. prioritás, TURIZMUS. Ebben az évben négy felhívás meghirdetését tervezi a tárca 21,5 milliárd forint értékben.
  • A GINOP 8. prioritása a PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK. A magyar kormány ezért kedvezményes hitel-, garancia- és tőkeprogramokkal segíti a hazai kkv-kat. Kiemelt célcsoportok az induló vállalkozások, a fiatalok, a női vállalkozások és start-up cégek. Az év során 170 milliárd forint értékben 12 pénzügyi termék pályázati felhívásának megjelenésére lehet számítani.

Szolgáltatásink:

Szeretne sikeresen pályázni 2015-ben? Igényelje szolgáltatásainkat, lépjen velünk kapcsolatba!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!

Kérje visszahívásunkat, hogy telefonon keresztül kollégánkkal egyeztethessen a részletekről!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!