Gépjármű biztosítások (egyedi és flotta)

2014 március 26

A magán, valamint a Cége tulajdonában lévő gépjárművek kötelező és casco biztosítása.

millennium-images-16

Gépjármű felelősségbiztosítás (GFB)

Kötelező váltás tudnivalók

A biztosítás évfordulójakor évente egyszer van lehetőség a kötelező biztosítást másik biztosítónál megkötni, biztosítót váltani. 2010-től a biztosítási évforduló napja a megkötés napja lett. A biztosítók november 1.-el hozzák nyilvánosságra következő évi díjtáblázataikat, és a szerződés váltásának igénye esetén a szerződés felbontására vonatkozó nyilatkozatot a szerződés évfordulója előtt 30 nappal kell megküldeni a biztosító részére.

Casco biztosítás

A gépjárművének „NORMÁL” használata esetén is előfordulhatnak olyan káresemények, melyre nem lehet felkészülni. A casco biztosítás még is lehetőséget nyújt arra, hogy megfelelő segítséget nyújtson az Ön számára, mikor gépjárművét magára hagyva ismeretlenek gondatlanságból megtörik, megrongálják, feltörik, ellopják. De fedezetet nyújt továbbá a elemi (jégverés) esetén elszenvedett károkra is.

A finanszírozott gépjárművek esetén a finanszírozás előfeltétele a casco biztosítás megkötése, mellyel elkerülhető, hogy a gépjármű ellopása, vagy totálkára esetén a finanszírozás a gépjármű elvesztése után is fennmaradjon.

Alap fedezetek

  • Töréskár (saját hibából, vagy ismeretlen által történt rongálásból),
  • lopáskár (az egész gépjármű, vagy alkatrészlopás esetén),
  • elemi kár (tűz, vihar, árvíz, földrengés).

Kiegészítő fedezetek

  • A járműben ülők balesetbiztosítása,
  • poggyászbiztosítás.


 

Gondoskodna a gépjárművéről?

Kérje visszahívásunkat!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.