Hitel jogi biztosíték nyújtása nélkül? Igen, lehetséges!

A legtöbb vállalkozásnak vannak tapasztalatai arról, hogy mivel is jár egy hitelfelvétel. Bizonyára vannak kedvező, pozitív tapasztalatok is, azonban biztosak lehetünk benne, hogy több negatívumot is meg tudnának nevezni a vállalkozások vezetői, ha megkérnénk, mondják el véleményüket ezzel kapcsolatban.

Sejtésünk szerint a legtöbben az alábbiakat említenék meg:

  • A pénzintézet által elvárt szigorú biztosítéki és feltételrendszer,
  • A rengeteg adminisztráció, a sok-sok szükséges dokumentum benyújtása,
  • Vagy akár az idő, amíg végül minden lebonyolódik és végül hozzájutnak a szükséges forráshoz.

Márpedig a vállalkozások sokszor egyszerűen és gyorsan akarnak hitelhez jutni. Most egy tipikusan ilyen lehetőséget mutatunk be az egyik kereskedelmi bank jóvoltából, amely egy rendkívülinek mondható hitelprogramot indított el a Kkv vállalkozások számára.

A hitelprogram célja, hogy azokat a vállalkozásokat juttassa forráshoz, amelyek nem rendelkeznek azokkal a megfelelő biztosítékokkal, amelyeket egyébként egy pénzintézet általában elvár a hitelnyújtáskor, illetve amelyek időben gyorsan hozzá akarnak jutni a hitelhez.

Az éves nettó 250 millió forintnál nagyobb árbevételű cégek jogi biztosíték nyújtása nélkül juthatnak hozzá minimum 10 millió, maximum 100 millió forint összegű folyószámlahitelhez. 

Mire lehet felhasználni?

A program keretén belül folyószámla-, beruházási és forgóeszközhitelhez egyszerre hozzá lehet jutni.

A finanszírozásnál meghatározott feltételek esetén lehetőség van arra, hogy a finanszírozott eszközök fedezetbe vonásán túl további biztosíték ne kerüljön kikötésre.

Azonban ne gondoljuk azt, hogy a “lazább” megfelelésnek és biztosítékmentességnek, valamint a gyorsaságnak nem kell megfizetni az árát. Természetesen ezen finanszírozások nem a legolcsóbb kamattal vehetők igénybe, így a valamit valamiért elv itt is érvényesül. Ettől függetlenül sok vállalkozás számára megoldás lehet a hitelprogram, akár a most induló vállalkozásfejlesztési pályázatokhoz szükséges önerő biztosítására is.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!

Kérjen visszahívást, hogy telefonon keresztül kollégánkkal egyeztethessen a részletekről!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!