Személybiztosítások – egyéni és csoportos

2014 március 26

A személybiztosítások módozatai kiemelkedő lehetőséget nyújtanak a vállalkozások számára munkavállalóik ösztönzéséhez, a tevékenység végzése szempontjából kulcsfontosságú alkalmazottak motiválásához, valamint a vállalkozás tulajdonosainak vagyonuk gyarapításához.

millennium-images-03

A sikeres vállalkozások időben felismerik, hogy a megfelelő munkaerőt nem csak megszerezni és megtartani szükséges, hanem az elért eredményesség növeléséhez munkavállalóikat motiválniuk és ösztönözniük is elengedhetetlen.

Az ösztönzésmenedzsment a gyakorlatban annyit jelent, hogy az adott vállalkozás a megfelelő eszközök alkalmazásával teremti meg munkavállalóinak a folyamatos ösztönzését és motiválását – egyúttal elégedettségét – ami a vállalkozás további sikerességét eredményezi.

Ennek köszönhetően a munkavállalók azonosulni tudnak a vállalkozással, egyúttal érdekeltté válnak a vállalkozás sikerességében is, javítható általa a hatékonyság, a munkamorál, valamint az általános hangulat.

A munkavállalók ösztönzéséhez kínálnak megfelelő lehetőséget az alábbi biztosítási módozatok, amelyek vezetőkre és alkalmazottakra egyaránt megköthetőek.

Termékmódozatok:

  • Kockázati életbiztosítás,
  • Eléréses életbiztosítás,
  • Vegyes életbiztosítás,
  • Unit-linked biztosítás,
  • Balesetbiztosítás,
  • Egészségbiztosítás,
  • Önkéntes és Magán Nyugdíjpénztár.

A szerződésekről és az azokban elhelyezett pénzösszegekről a vállalkozás rendelkezik. A termékek segítségével megteremthető a folyamatos és az eseti jutalmazás lehetősége is.

A javadalmazások közép- és hosszútávon kínálnak megoldást a vezetők és az alkalmazottak ösztönzésére, valamint a tulajdonosok számára. Komoly összegű javadalmazások elhelyezésére van lehetőség költséghatékony módon és jelentős adókedvezmények igénybevétele mellett.

GONDOSKODJON MUNKAVÁLLALÓI ÖSZTÖNZÉSÉRŐL, MOTIVÁLJA VÁLLALKOZÁSÁNAK KULCSEMBEREIT!

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kattintson ide és töltse le adatkezelési tájékoztatónkat!